Jawel, ook op reis wordt er geschreven. Reisverhalen uiteraard, blogs van het lichtere soort die dag per dag beschrijven wat we hebben gezien, meegemaakt en beleefd. Misschien halen jullie hier inspiratie uit of minstens enkele goede tips over de verschillende vakantiebestemmingen. Mail me gerust via deze site indien je meer informatie zou willen.

My Corona

een pandemie in dagdelen

The Canada Chronicles : “The  Eastern Part”

Nog voor Pasen 2019 trokken we naar het Heilig Land, Israël dus. Een blog over een zalige vijfdaagse reis

Eind 2018 trokken we naar Afrika. Op minder dan 4 uur vliegen ligt het Marrokaanse Marrakech, en die stad stond al een tijdje op mijn “bucket list”. “Mijn dagen in Marrakech” lees je hier.

De Chronicles gaan over onze reis naar de noorderburen van de Verenigde Staten.  Met een tussenstop in Toronto vlogen we naar Calgary waar we begonnen aan een road & boat trip tot Vancouver.

Eerste dag hier in Hawaï, het eiland O’hau met steden als Honolulu en Pearl (vandaar … Harbour).  Dit is onze reis in 2017 naar Hawaï en het zuidwesten van de Verenigde Staten.

“Aruba Blogs” is de naam van het dagboek dat ik bijhoud, dat “wij” bijhouden beter. Tijdens de vakantie van juli 2007. Om precies te zijn, van 12 juli tot en met 21 juli.